Συνέδριο της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 5-7 Απριλίου 2024

Εγγραφές συνέδρων

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε 1 σεμινάριο

Εγγραφείτε στο συνέδριο Meet the Greeks της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας στη σελίδα αυτή και με αντίστοιχη εξόφληση του κόστους συμμετοχής. Το αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει να το επισυνάψετε κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της φόρμας. Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης στο αποδεικτικό να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας για την ταυτοποίηση της πληρωμής. Η υποβολή της αίτησης εγγραφής προϋποθέτει την πλήρη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων των συνέδρων καθώς και την αναγραφή του κωδικού τραπεζικής συναλλαγής. Η παραλαβή οποιασδήποτε άλλης μορφής αίτησης εγγραφής δεν θα γίνεται δεκτή και θα θεωρείται άκυρη.

Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, αυτόματα δημιουργείται και η ατομική σας καρτέλα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τη χρήση του email και του κωδικού που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας. 

Στην ατομική σας καρτέλα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου θα μπορείτε να κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή PDF τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές
Φοιτητές (προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί)
Κόστος εγγραφής: 70€
Οδοντίατροι
Κόστος εγγραφής: 120€
Κανονικές εγγραφές
On desk 3/4/2024 - 6/4/2024
Φοιτητές (προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί)
Κόστος εγγραφής: 100€
Οδοντίατροι
Κόστος εγγραφής: 150€
Κόστος σεμιναρίων
Το κόστος ανά σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 50€
Η επιλογή οποιουδήποτε εκ των τεσσάρων σεμιναρίων είναι δωρεάν κατά την Online εγγραφή.
Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας στο τέλος θα εμφανιστεί και το τελικό κόστος συμμετοχής ανάλογα με τις επιλογές σας, κόστος το οποίο θα πρέπει να συμφωνεί με το αντίστοιχο ποσό το οποίο έχετε ήδη καταθέσει.

Επιπλέον συμμετοχές

Αν μετά την εγγραφή σας επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερα σεμινάρια επικοινωνήστε με τους διοργανωτές του συνεδρίου μιας και μπορείτε να κάνετε μόνο μία Online εγγραφή.

Στοιχεία πληρωμής

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
IBAN: GR1202603700000910200347600
Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον σύνεδρο
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ
Εαν επιλέξετε κάποιο από τα σεμινάρια, θα πρέπει να επιλέξετε και την ώρα διεξαγωγής για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!